Ministerie van Buitenlandse Zaken beklad en behangen met foto’s Palestijnse slachtoffers

Ministerie van Buitenlandse Zaken beklad en behangen met foto’s Palestijnse slachtoffers

Ministerie van Buitenlandse Zaken <em>beklad</em> en behangen met foto’s Palestijnse slachtoffers Het pand van het Ministerie van Buitenlandse Zaken is flink onder handen genomen met rode verf door actievoerders. Aanleiding hiervoor is de oorlog in Gaza, er zijn foto’s van Palestijnse oorlogsslachtoffers opgehangen. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Poetin spreekt met Tucker Carlson: bekijk het hele interview Bekijk deze video » We gaan er allemaal aan: hoe druk maakt Maarten van Rossem zich om nucleaire dreiging Poetin? Bekijk deze video » Terugblik: precies twee jaar geleden begon oorlog Oekraïne (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Maandag 18 maart om 11:01

Het pand van het Ministerie van Buitenlandse Zaken is flink onder handen genomen met rode verf door actievoerders. Aanleiding hiervoor is de oorlog in Gaza, er zijn foto’s van Palestijnse oorlogsslachtoffers opgehangen.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's