Zien! Heftige achtervolgingsbeelden door politie van spookrijder, verdacht van ontvoering (HvNl)

Zien! Heftige achtervolgingsbeelden door politie van spookrijder, verdacht van ontvoering (HvNl)

Zien! Heftige achtervolgingsbeelden door politie van <em>spookrijder</em>, verdacht van ontvoering (<em>HvNl</em>) Hart van Nederland toont de heftige achtervolgingsbeelden door de politie van een verdachte van ontvoering. De auto vlucht op hoge snelheid en wordt vanuit de lucht gevolgd. SpookrijdenEen helikopter geeft aanwijzingen waar de verdachte zich bevindt. Dan besluit deze te gaan spookrijden en de achtervolging nog gevaarlijker wordt. "We moeten nu echt stoppen, dit gaat niet goed", aldus een politieman waarop het voertuig klem werd gereden. De verdachte is ingerekend en het slachtoffer bleek ongedeerd. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hoge Mierde: 100-jarige juf Maria wordt verrast met surpriseparty Bekijk deze video » Zien! Astronomische lente is begonnen met kuikens, ooievaars, tulpen en zon (HvNL) Bekijk deze video » Veroordeelde zwembadleraar Benno L. misbruikt kinderen in Duitsland (HvNl) Bekijk deze video »
Nieuws :
Woensdag 20 maart om 15:37

Hart van Nederland toont de heftige achtervolgingsbeelden door de politie van een verdachte van ontvoering. De auto vlucht op hoge snelheid en wordt vanuit de lucht gevolgd.

Spookrijden
Een helikopter geeft aanwijzingen waar de verdachte zich bevindt. Dan besluit deze te gaan spookrijden en de achtervolging nog gevaarlijker wordt. "We moeten nu echt stoppen, dit gaat niet goed", aldus een politieman waarop het voertuig klem werd gereden. De verdachte is ingerekend en het slachtoffer bleek ongedeerd.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's