RTL Boulevard: authentiek filmpje van prinses Kate aan het winkelen

RTL Boulevard: authentiek filmpje van prinses Kate aan het winkelen

Donderdag 21 maart om 09:11

De toekomstige koningin van Engeland, prinses Kate is gespot tijdens het winkelen met haar man, kroonprins William. Het filmpje van de SUN is absoluut echt bevestigt Jeroen Snel in RTL Boulevard.

London clinic
De rel rondom haar buikoperatie is nog in volle gang. Een medewerker van het ziekenhuis de London clinic, zou mogelijk stiekem in het medische dossier van de prinses hebben gekeken. De London clinic heeft een onderzoek ingesteld.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>RTL Boulevard</em>: authentiek filmpje van <em>prinses Kate</em> aan het winkelen De toekomstige koningin van Engeland, prinses Kate is gespot tijdens het winkelen met haar man, kroonprins William. Het filmpje van de SUN is absoluut echt bevestigt Jeroen Snel in RTL Boulevard. London clinicDe rel rondom haar buikoperatie is nog in volle gang. Een medewerker van het ziekenhuis de London clinic, zou mogelijk stiekem in het medische dossier van de prinses hebben gekeken. De London clinic heeft een onderzoek ingesteld. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard: 'Nederlandse justitie waarschuwde Duitsland voor Benno L.' Bekijk deze video » Roxeanne Hazes 'doet' Carré in 2025 en is door het dolle heen (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Vandaag Inside: Willem-Alexander scoort punten bij Johan door deze grap over Kate Bekijk deze video »
Royals :
RTL Boulevard: authentiek filmpje van prinses Kate aan het winkelen


Actuele video's

Meer actuele video's