RTL Boulevard: 'Nederlandse justitie waarschuwde Duitsland voor Benno L.'

RTL Boulevard: 'Nederlandse justitie waarschuwde Duitsland voor Benno L.'

Woensdag 20 maart om 21:02

De veroordeelde kindermisbruiker Benno L. (74) heeft opnieuw meerdere kinderen seksueel misbruikt, dat meldt journalist Sven van der Meulen na uitgebreid onderzoek.

De voormalig zwemleraar die in Nederland de gevangenis in moest voor één van de grootste misbruikzaken ooit, blijkt vorig jaar in Duitsland veroordeeld te zijn tot negen jaar cel voor het misbruiken van meerdere minderjarige meisjes. Het Nederlandse OM heeft in 2015 de Duitse autoriteiten ingeseind dat de voor kindermisbruik veroordeelde Benno L. zich in het land wilde vestigen. Dit meldt een woordvoerder van het OM woensdagmiddag.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>RTL Boulevard</em>: 'Nederlandse justitie waarschuwde Duitsland voor Benno L.' De veroordeelde kindermisbruiker Benno L. (74) heeft opnieuw meerdere kinderen seksueel misbruikt, dat meldt journalist Sven van der Meulen na uitgebreid onderzoek. De voormalig zwemleraar die in Nederland de gevangenis in moest voor één van de grootste misbruikzaken ooit, blijkt vorig jaar in Duitsland veroordeeld te zijn tot negen jaar cel voor het misbruiken van meerdere minderjarige meisjes. Het Nederlandse OM heeft in 2015 de Duitse autoriteiten ingeseind dat de voor kindermisbruik veroordeelde Benno L. zich in het land wilde vestigen. Dit meldt een woordvoerder van het OM woensdagmiddag. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
RTL Boulevard: 'Nederlandse justitie waarschuwde Duitsland voor Benno L.'

Actuele video's

Meer actuele video's