Hart van Nederland: drie zwaargewonden na kettingbotsing bij Spijkenisse (video)

Hart van Nederland: drie zwaargewonden na kettingbotsing bij Spijkenisse (video)

Woensdag 20 maart om 21:30

<em>Hart van Nederland</em>: drie zwaargewonden na kettingbotsing bij Spijkenisse (video) Vier mensen zijn woensdagavond gewond geraakt bij een kettingbotsing op de A15 bij Spijkenisse. Drie van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Er botsten in totaal acht auto's op elkaar. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: meisje (7) zwaargewond bij aanrijding Harderwijk (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode bij aanrijding tussen auto en bestelbus in Alkmaar (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: gewonde bij steekpartij in supermarkt in Rotterdam (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Vier mensen zijn woensdagavond gewond geraakt bij een kettingbotsing op de A15 bij Spijkenisse. Drie van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Er botsten in totaal acht auto's op elkaar.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's