Hart van Nederland: gewonde bij steekpartij in supermarkt in Rotterdam (video)

Hart van Nederland: gewonde bij steekpartij in supermarkt in Rotterdam (video)

Woensdag 20 maart om 20:06

<em>Hart van Nederland</em>: gewonde bij steekpartij in supermarkt in Rotterdam (video) Een 33-jarige man is woensdagmiddag gewond geraakt bij een steekpartij in de Albert Heijn in Rotterdam. Het slachtoffer werd meerdere keren gestoken en is gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De 22-jarige verdachte sloeg na de steekpartij op de vlucht, maar kon later worden aangehouden door de politie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien! Heftige achtervolgingsbeelden door politie van spookrijder, verdacht van ontvoering (HvNl) Bekijk deze video » Hart van Nederland: meisje (7) zwaargewond bij aanrijding Harderwijk (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode bij aanrijding tussen auto en bestelbus in Alkmaar (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 33-jarige man is woensdagmiddag gewond geraakt bij een steekpartij in de Albert Heijn in Rotterdam. Het slachtoffer werd meerdere keren gestoken en is gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De 22-jarige verdachte sloeg na de steekpartij op de vlucht, maar kon later worden aangehouden door de politie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's