Hart van Nederland: dode bij aanrijding tussen auto en bestelbus in Alkmaar (video)

Hart van Nederland: dode bij aanrijding tussen auto en bestelbus in Alkmaar (video)

Woensdag 20 maart om 19:19

<em>Hart van Nederland</em>: dode bij aanrijding tussen auto en bestelbus in Alkmaar (video) Een bijrijder van een personenauto is maandagmiddag om het leven gekomen bij een aanrijding met een bestelbus. Het zou gaan om een 74-jarige man, meldt Hart van Nederland. De bestelbus is door de klap op de vangrail en tegen een brugleuning tot stilstand gekomen. Naast het dodelijk slachtoffer raakte ook iemand gewond bij het ongeluk. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Veroordeelde zwembadleraar Benno L. misbruikt kinderen in Duitsland (HvNl) Bekijk deze video » Zien! Heftige achtervolgingsbeelden door politie van spookrijder, verdacht van ontvoering (HvNl) Bekijk deze video » Hart van Nederland: meisje (7) zwaargewond bij aanrijding Harderwijk (video) Bekijk deze video »
TV :
Hart van Nederland: dode bij aanrijding tussen auto en bestelbus in Alkmaar (video)

Een bijrijder van een personenauto is maandagmiddag om het leven gekomen bij een aanrijding met een bestelbus. Het zou gaan om een 74-jarige man, meldt Hart van Nederland. De bestelbus is door de klap op de vangrail en tegen een brugleuning tot stilstand gekomen. Naast het dodelijk slachtoffer raakte ook iemand gewond bij het ongeluk.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's