Sieneke over geruchten: "Tijdens ons huwelijk ben ik nooit vreemdgegaan" (Shownieuws)

Sieneke over geruchten: "Tijdens ons huwelijk ben ik nooit vreemdgegaan" (Shownieuws)

<em>Sieneke</em> over geruchten: &quot;Tijdens ons huwelijk ben ik nooit vreemdgegaan&quot; (<em>Shownieuws</em>) Na het interview dat de ex-man van Sieneke gaf aan Privé kon een reactie van de zangeres niet uitblijven. Evert Santegoeds vertelt in Shownieuws dat hij met haar heeft gebeld. Vreemdgegaan"Tijdens ons huwelijk ben ik nooit vreemdgegaan en heb ik ook nooit behoefte gehad om dat te doen". Toch wordt hier aan getwijfeld dus verder onderzoek is nodig. Zou ze toch met goede vriend en zanger Jeffrey Heesen een scheve schaats hebben gereden vraagt Evert zich af. Wordt vervolgd... Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven Bekijk ook Keukenhof bestaat 75 jaar, prinses Margriet opent het seizoen (Shownieuws) Bekijk deze video » Weer boek over de Meilandjes: wat weten we nog niet? (Shownieuws) Bekijk deze video » Video: dit is wat Sieneke helpt bij de verwerking van haar scheiding Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 21 maart om 11:10

Na het interview dat de ex-man van Sieneke gaf aan Privé kon een reactie van de zangeres niet uitblijven. Evert Santegoeds vertelt in Shownieuws dat hij met haar heeft gebeld.

Vreemdgegaan
"Tijdens ons huwelijk ben ik nooit vreemdgegaan en heb ik ook nooit behoefte gehad om dat te doen". Toch wordt hier aan getwijfeld dus verder onderzoek is nodig. Zou ze toch met goede vriend en zanger Jeffrey Heesen een scheve schaats hebben gereden vraagt Evert zich af. Wordt vervolgd...

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven


Actuele video's

Meer actuele video's