Mark Rutte in RTL Nieuws: Israël moet veel meer hulp toelaten in Gaza (video)

Mark Rutte in RTL Nieuws: Israël moet veel meer hulp toelaten in Gaza (video)

Donderdag 21 maart om 18:41

De toevoer van hulpgoederen naar de Gazastrook moet snel drastisch omhoog. Dat zegt demissionair premier Mark Rutte voorafgaand aan een EU-top in Brussel tegen RTL Nieuws. De 27 EU-lidstaten hopen het eens te worden over een oproep aan Israël om af te zien van een grondoffensief in Rafah, en een oproep om massief hulpgoederen toe te laten in het gebied.

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Mark Rutte in <em>RTL Nieuws</em>: Israël moet veel meer hulp toelaten in Gaza (video) De toevoer van hulpgoederen naar de Gazastrook moet snel drastisch omhoog. Dat zegt demissionair premier Mark Rutte voorafgaand aan een EU-top in Brussel tegen RTL Nieuws. De 27 EU-lidstaten hopen het eens te worden over een oproep aan Israël om af te zien van een grondoffensief in Rafah, en een oproep om massief hulpgoederen toe te laten in het gebied. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. De Avondshow met Arjen Lubach: Tex de Wit kiest (geen) nieuwe premier met cavia-race (video) Bekijk deze video » RTL Nieuws: Mark Rutte op bezoek bij Zelensky in Charkiv (video) Bekijk deze video » Vandaag Inside: heeft Mark Rutte een geheime romance met blonde dame in groene jurk? Bekijk deze video »
Politiek :
Mark Rutte in RTL Nieuws: Israël moet veel meer hulp toelaten in Gaza (video)

Actuele video's

Meer actuele video's