Vandaag Inside: heeft Mark Rutte een geheime romance met blonde dame in groene jurk?

Vandaag Inside: heeft Mark Rutte een geheime romance met blonde dame in groene jurk?

Donderdag 14 maart om 08:59

Een filmpje van Mark Rutte en een dame in een groene jurk is aanleiding voor de heren van Vandaag Inside om over het liefdesleven van de premier te speculeren. Naar verluidt zou Mark HET één keer gedaan hebben en misschien wel met deze dame. Dat lijkt René wat weinig, vaak komt van één keer twee keer. Daar is Johan Derksen het mee eens. Hij wist meteen na de eerste keer dat het zijn hobby zou worden.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 13 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em>: heeft <em>Mark Rutte</em> een geheime romance met blonde dame in groene jurk? Een filmpje van Mark Rutte en een dame in een groene jurk is aanleiding voor de heren van Vandaag Inside om over het liefdesleven van de premier te speculeren. Naar verluidt zou Mark HET één keer gedaan hebben en misschien wel met deze dame. Dat lijkt René wat weinig, vaak komt van één keer twee keer. Daar is Johan Derksen het mee eens. Hij wist meteen na de eerste keer dat het zijn hobby zou worden. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 13 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's