Pieter Omtzigt over moeizame formatie: 'Onderling vertrouwen groeit' (video)

Pieter Omtzigt over moeizame formatie: 'Onderling vertrouwen groeit' (video)

Thursday 21 March om 20:05

<em>Pieter Omtzigt</em> over moeizame formatie: 'Onderling vertrouwen groeit' (video) Het onderlinge vertrouwen tussen de partijen die onderhandelen over een kabinet groeit, is de observatie van Pieter Omtzigt. De partijleider van NSC vindt dat zijn partij en PVV, VVD en BBB woensdag tijdens het debat over de formatie netjes met elkaar omgingen, en dat stemt tot hoop, volgens hem. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: schokkende undercoverbeelden van mishandeling varkens (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man (18) uit Voorburg opgepakt voor dood 19-jarige Hagenaar (video) Bekijk deze video » HvNL: panden Marktplaats en BNR in Amsterdam ontruimd na 'acute dreiging' (video) Bekijk deze video »
TV :

Het onderlinge vertrouwen tussen de partijen die onderhandelen over een kabinet groeit, is de observatie van Pieter Omtzigt. De partijleider van NSC vindt dat zijn partij en PVV, VVD en BBB woensdag tijdens het debat over de formatie netjes met elkaar omgingen, en dat stemt tot hoop, volgens hem.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's