HvNL: panden Marktplaats en BNR in Amsterdam ontruimd na 'acute dreiging' (video)

HvNL: panden Marktplaats en BNR in Amsterdam ontruimd na 'acute dreiging' (video)

Donderdag 21 maart om 19:27

<em>HvNL</em>: panden Marktplaats en BNR in Amsterdam ontruimd na 'acute dreiging' (video) De kantoren van Marktplaats, BNR en Het Financieele Dagblad zijn donderdag ontruimd nadat een dreigement was binnengekomen bij de klantenservice van Marktplaats. Volgens de woordvoerder van Marktplaats is het zekere voor het onzekere genomen. Alle medewerkers werden in veiligheid gebracht en de politie doet onderzoek naar de dreiging. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. De Keukenhof is weer open: bekijk hier de eerste beelden Bekijk deze video » Hart van Nederland: schokkende undercoverbeelden van mishandeling varkens (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man (18) uit Voorburg opgepakt voor dood 19-jarige Hagenaar (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De kantoren van Marktplaats, BNR en Het Financieele Dagblad zijn donderdag ontruimd nadat een dreigement was binnengekomen bij de klantenservice van Marktplaats. Volgens de woordvoerder van Marktplaats is het zekere voor het onzekere genomen. Alle medewerkers werden in veiligheid gebracht en de politie doet onderzoek naar de dreiging.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's