Hart van Nederland: man (18) uit Voorburg opgepakt voor dood 19-jarige Hagenaar (video)

Hart van Nederland: man (18) uit Voorburg opgepakt voor dood 19-jarige Hagenaar (video)

Donderdag 21 maart om 17:22

<em>Hart van Nederland</em>: man (18) uit Voorburg opgepakt voor dood 19-jarige Hagenaar (video) Een man van negentien uit Den Haag is in de nacht van woensdag op donderdag overleden in Voorburg. Een inwoner van die plaats, een man van achttien jaar oud, is daarvoor gearresteerd, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Het is volgens de politie nog niet bekend waar de man precies aan is overleden. Dit wordt nog onderzocht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: drie zwaargewonden na kettingbotsing bij Spijkenisse (video) Bekijk deze video » De Keukenhof is weer open: bekijk hier de eerste beelden Bekijk deze video » Hart van Nederland: schokkende undercoverbeelden van mishandeling varkens (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een man van negentien uit Den Haag is in de nacht van woensdag op donderdag overleden in Voorburg. Een inwoner van die plaats, een man van achttien jaar oud, is daarvoor gearresteerd, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Het is volgens de politie nog niet bekend waar de man precies aan is overleden. Dit wordt nog onderzocht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's