Vandaag Inside: Johan Derksen loopt weg van vieze limerick Arend Jan Boekestijn

Vandaag Inside: Johan Derksen loopt weg van vieze limerick Arend Jan Boekestijn

<em>Vandaag Inside</em>: Johan Derksen loopt weg van vieze limerick Arend Jan Boekestijn Het werd Johan Derksen allemaal te veel in Vandaag Inside donderdagavond. Dit toen Arend Jan Boekestijn het publiek probeerde te vermaken met een vieze limerick. Schunnig gedichtBoekestijn gaat los met een nogal schunnig gedichtje en Derksen is er klaar mee. De analist staat op van de talkshow-tafel omdat hij er helemaal klaar mee is… Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Vrijdag 22 maart om 11:41

Het werd Johan Derksen allemaal te veel in Vandaag Inside donderdagavond. Dit toen Arend Jan Boekestijn het publiek probeerde te vermaken met een vieze limerick.

Schunnig gedicht
Boekestijn gaat los met een nogal schunnig gedichtje en Derksen is er klaar mee. De analist staat op van de talkshow-tafel omdat hij er helemaal klaar mee is…

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's