Kijkcijfers donderdag: lastige buren Het roer om verpletteren finale Project Dans

Kijkcijfers donderdag: lastige buren Het roer om verpletteren finale Project Dans

Kijkcijfers donderdag: lastige buren <em>Het roer om</em> verpletteren finale <em>Project Dans</em> Bekijk in de video hierboven: de ouders van Jeroen hopen dat het avontuur in het buitenland mislukt (Het roer om) Tina Nijkamp heeft de kijkcijfers bekendgemaakt en Project Dans heeft het toch niet goed gedaan. Donderdag keken 528.000 mensen naar de finale. Dit betekent dat onder anderen Het roer om het een stuk beter deed. In deze aflevering vertrok een gezin naar Zweden en buren gooiden roet in het eten van hun eco-glamping. De grote winnaar van de avond was De avondshow met Arjen Lubach. Bekijk een fragment van Het roer om hierboven, hieronder zie je de berichten van Tina Nijkamp over de kijkcijfers van donderdag 21 maart. Het Roer Om-Jeroen en Daisy worden geconfronteerd door ouders: 'Hoop dat het mislukt' (video) Bekijk deze video » Het roer om: drama voor Riccardo en Nicolet vanwege lekkages Bekijk deze video » Zweeds bouwval gekocht in Het Roer Om: 'YouTube-filmpjes gekeken als voorbereiding' (video) Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 22 maart om 11:37

Bekijk in de video hierboven: de ouders van Jeroen hopen dat het avontuur in het buitenland mislukt (Het roer om)

Tina Nijkamp heeft de kijkcijfers bekendgemaakt en Project Dans heeft het toch niet goed gedaan. Donderdag keken 528.000 mensen naar de finale.

Dit betekent dat onder anderen Het roer om het een stuk beter deed. In deze aflevering vertrok een gezin naar Zweden en buren gooiden roet in het eten van hun eco-glamping. De grote winnaar van de avond was De avondshow met Arjen Lubach.

Bekijk een fragment van Het roer om hierboven, hieronder zie je de berichten van Tina Nijkamp over de kijkcijfers van donderdag 21 maart.Actuele video's

Meer actuele video's