Zweeds bouwval gekocht in Het Roer Om: 'YouTube-filmpjes gekeken als voorbereiding' (video)

Zweeds bouwval gekocht in Het Roer Om: 'YouTube-filmpjes gekeken als voorbereiding' (video)

Donderdag 21 maart om 17:59

Zweeds bouwval gekocht in <em>Het Roer Om</em>: 'YouTube-filmpjes gekeken als voorbereiding' (video) Donderdag is op SBS6 een nieuwe aflevering te zien van Het Roer Om, waarin Kimberley en Stefan een 'klushuis' hebben gekocht in Zweden. Er moet nog erg veel gebeuren, maar het duo staat er positief in. Ter voorbereiding hebben ze heel YouTube afgespeurt naar klusvideo's. Als dat maar goed gaat... Het Roer Om is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv. Het roer om: Patrick en Willeke schrikken zich rot van viezigheid, ‘verschrikkelijk!’ Bekijk deze video » Het Roer Om-Jeroen en Daisy worden geconfronteerd door ouders: 'Hoop dat het mislukt' (video) Bekijk deze video » Het roer om: drama voor Riccardo en Nicolet vanwege lekkages Bekijk deze video »
TV :

Donderdag is op SBS6 een nieuwe aflevering te zien van Het Roer Om, waarin Kimberley en Stefan een 'klushuis' hebben gekocht in Zweden. Er moet nog erg veel gebeuren, maar het duo staat er positief in. Ter voorbereiding hebben ze heel YouTube afgespeurt naar klusvideo's. Als dat maar goed gaat...

Het Roer Om is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's