Het roer om: drama voor Riccardo en Nicolet vanwege lekkages

Het roer om: drama voor Riccardo en Nicolet vanwege lekkages

<em>Het roer om</em>: drama voor Riccardo en Nicolet vanwege lekkages In Het roer om is te zien dat Riccardo en Nicolet het grote avontuur aangaan, ze hebben in Spanje een huis gekocht om daar met het gezin een nieuw leven op te bouwen. Maar als ze daar aankomen blijkt dat ze in een vuilnisbelt terechtkomen. En dan zijn er ook nog meerdere lekkages die voor de nodige problemen zorgen… Bekijk de beelden van Het roer om hierboven. Het roer om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Het roer om, hoe is het nu met?: Rick wordt niet blij van het cadeau van Alex Bekijk deze video » Het roer om: Patrick en Willeke schrikken zich rot van viezigheid, ‘verschrikkelijk!’ Bekijk deze video » Het Roer Om-Jeroen en Daisy worden geconfronteerd door ouders: 'Hoop dat het mislukt' (video) Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 15 maart om 09:28

In Het roer om is te zien dat Riccardo en Nicolet het grote avontuur aangaan, ze hebben in Spanje een huis gekocht om daar met het gezin een nieuw leven op te bouwen. Maar als ze daar aankomen blijkt dat ze in een vuilnisbelt terechtkomen. En dan zijn er ook nog meerdere lekkages die voor de nodige problemen zorgen…

Bekijk de beelden van Het roer om hierboven.

Het roer om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's