Het Roer Om-Jeroen en Daisy worden geconfronteerd door ouders: 'Hoop dat het mislukt' (video)

Het Roer Om-Jeroen en Daisy worden geconfronteerd door ouders: 'Hoop dat het mislukt' (video)

Donderdag 7 maart om 21:54

<em>Het Roer Om</em>-Jeroen en Daisy worden geconfronteerd door ouders: 'Hoop dat het mislukt' (video) Het Roer Om volgt Jeroen en Daisy die met hun drie kinderen naar Zweden verhuizen. Als het avontuur eenmaal is aangebroken, blijkt het afscheid nemen nog niet zo gemakkelijk; ook niet voor hun naasten. Met name hun ouders spreken harde woorden. 'Ik gun het ze wel natuurlijk, maar eigenlijk hoop ik dat het mislukt.' Het Roer Om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Zondag in Het Roer Om: hoe is het nu met? Alex en Rick delen een kijkje in hun Franse chambre d'hotes Bekijk deze video » Het roer om, hoe is het nu met?: Rick wordt niet blij van het cadeau van Alex Bekijk deze video » Het roer om: Patrick en Willeke schrikken zich rot van viezigheid, ‘verschrikkelijk!’ Bekijk deze video »
TV :

Het Roer Om volgt Jeroen en Daisy die met hun drie kinderen naar Zweden verhuizen. Als het avontuur eenmaal is aangebroken, blijkt het afscheid nemen nog niet zo gemakkelijk; ook niet voor hun naasten. Met name hun ouders spreken harde woorden. 'Ik gun het ze wel natuurlijk, maar eigenlijk hoop ik dat het mislukt.'

Het Roer Om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's