Arjen Lubach en Tex de Wit zoeken premier en bellen willekeurige Nederlanders (video)

Arjen Lubach en Tex de Wit zoeken premier en bellen willekeurige Nederlanders (video)

Vrijdag 22 maart om 15:02

<em>Arjen Lubach</em> en Tex de Wit zoeken premier en bellen willekeurige Nederlanders (video) Gisteren was er een verrassing voor Hans Hoogervorst: het AD beweerde met hem te hebben gebeld over mogelijk premierschap. Hoogervorst ontkent. Hoe kan dit? De Avondshow met Arjen Lubach zocht dit uit. Zo komen ze er niet alleen achter of Hoogervorst echt geen premier wil worden, maar vinden ze wellicht nog een andere geschikte kandidaat. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. De Avondshow met Arjen Lubach: granaat gevonden in de Efteling, Holle Bolle Gijs biedt uitkomst Bekijk deze video » Zien: Yentl en de Boer over tienjarig jubileum in De Avondshow met Arjen Lubach (video) Bekijk deze video » Kijkcijfers donderdag: lastige buren Het roer om verpletteren finale Project Dans Bekijk deze video »
TV :
Arjen Lubach en Tex de Wit zoeken premier en bellen willekeurige Nederlanders (video)

Gisteren was er een verrassing voor Hans Hoogervorst: het AD beweerde met hem te hebben gebeld over mogelijk premierschap. Hoogervorst ontkent. Hoe kan dit? De Avondshow met Arjen Lubach zocht dit uit. Zo komen ze er niet alleen achter of Hoogervorst echt geen premier wil worden, maar vinden ze wellicht nog een andere geschikte kandidaat.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's