Heel Holland Bakt 2024: bekijk hier de bloopers

Heel Holland Bakt 2024: bekijk hier de bloopers

<em>Heel Holland Bakt 2024</em>: bekijk hier de bloopers Vorige week was te zien welke kandidaat werd gekroond tot de beste thuisbakker in Heel Holland Bakt 2024. En afgelopen seizoen ging zeker niet alleen bij de bakkers weleens wat mis, ook Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven kunnen er ook wat van als het om blunders gaat… Bekijk de bloopers van Heel Holland bakt 2024 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt) Robèrt blikt vooruit op finale Heel Holland Bakt en André is er weer bij! (RTL Boulevard) Bekijk deze video » 'Huis van Miljoenenjacht-thuiswinnaar in Aerdenhout staat te koop voor 2,5 miljoen euro' Bekijk deze video » Heel Holland bakt: dit is de winnaar van 2024, 'ik ben helemaal overdonderd!' Bekijk deze video »
Vrijdag 22 maart om 15:15

Vorige week was te zien welke kandidaat werd gekroond tot de beste thuisbakker in Heel Holland Bakt 2024. En afgelopen seizoen ging zeker niet alleen bij de bakkers weleens wat mis, ook Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven kunnen er ook wat van als het om blunders gaat…

Bekijk de bloopers van Heel Holland bakt 2024 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's