Videoboodschap: Prinses Kate Middleton heeft kanker en krijgt chemotherapie (video)

Videoboodschap: Prinses Kate Middleton heeft kanker en krijgt chemotherapie (video)

Vrijdag 22 maart om 19:15

De Britse prinses Kate (42) wordt behandeld voor kanker. Na de succesvolle operatie aan haar buik begin dit jaar leek er geen sprake te zijn van de ziekte, later werd toch kanker bij haar vastgesteld.

Verklaring
Op social media legde Kate Middleton vrijdag een verklaring af. 'Dit was natuurlijk een enorme schok. (...) William en ik hebben er alles aan gedaan om dit privé te verwerken, met het oog op ons jonge gezin.' De Britse prinses onderging begin dit jaar een geplande operatie aan haar buik en was even daarvoor voor het laatst in het openbaar verschenen. Hoewel destijds al werd gezegd dat ze zich pas rond Pasen weer zou laten zien, ontstond online bezorgdheid over haar welzijn.

Bekijk de videoboodschap van de prinses hierboven.

Videoboodschap: Prinses <em>Kate Middleton</em> heeft kanker en krijgt chemotherapie (video) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales) De Britse prinses Kate (42) wordt behandeld voor kanker. Na de succesvolle operatie aan haar buik begin dit jaar leek er geen sprake te zijn van de ziekte, later werd toch kanker bij haar vastgesteld. VerklaringOp social media legde Kate Middleton vrijdag een verklaring af. 'Dit was natuurlijk een enorme schok. (...) William en ik hebben er alles aan gedaan om dit privé te verwerken, met het oog op ons jonge gezin.' De Britse prinses onderging begin dit jaar een geplande operatie aan haar buik en was even daarvoor voor het laatst in het openbaar verschenen. Hoewel destijds al werd gezegd dat ze zich pas rond Pasen weer zou laten zien, ontstond online bezorgdheid over haar welzijn. Bekijk de videoboodschap van de prinses hierboven.
Nieuws :
Videoboodschap: Prinses Kate Middleton heeft kanker en krijgt chemotherapie (video)

Actuele video's

Meer actuele video's