Johan Derksen over ordinair verhaal Arend Jan Boekestijn: ‘Hij drinkt of gebruikt’ (video)

Johan Derksen over ordinair verhaal Arend Jan Boekestijn: ‘Hij drinkt of gebruikt’ (video)

Zaterdag 23 maart om 09:56

Johan Derksen over ordinair verhaal <em>Arend Jan Boekestijn</em>: ‘Hij drinkt of gebruikt’ (video) Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 22 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. De Vandaag Inside-tafel blikt terug op de limerick van Arend Jan Boekestijn, die nogal ordinair van toon was. De heren blijven zich verbazen over de schaamteloosheid van Boekstijn, maar genieten ook van zijn aanwezigheid. En anders kan hij altijd bij Op1 nog zijn kunstje gaan doen, volgens René van der Gijp. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 22 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

De Vandaag Inside-tafel blikt terug op de limerick van Arend Jan Boekestijn, die nogal ordinair van toon was. De heren blijven zich verbazen over de schaamteloosheid van Boekstijn, maar genieten ook van zijn aanwezigheid. En anders kan hij altijd bij Op1 nog zijn kunstje gaan doen, volgens René van der Gijp.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's