Johan Derksen ergert zich aan verbetering Wilfred Genee: 'Gaan we leuk doen, klootzak?' (video)

Johan Derksen ergert zich aan verbetering Wilfred Genee: 'Gaan we leuk doen, klootzak?' (video)

Zaterdag 23 maart om 10:16

<em>Johan Derksen</em> ergert zich aan verbetering Wilfred Genee: 'Gaan we leuk doen, klootzak?' (video) Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 22 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Wilfred Genee wijst Johan Derksen op een verspreking, maar daar is de oude analist niet van gediend. Dat doet hij maar bij Jan Boskamp. 'Ik kan me toch zo ergeren aan die klootzak!' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 22 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Wilfred Genee wijst Johan Derksen op een verspreking, maar daar is de oude analist niet van gediend. Dat doet hij maar bij Jan Boskamp. 'Ik kan me toch zo ergeren aan die klootzak!'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's