Mark Rutte over aanslag in concertgebouw Moskou: 'Gaat door merg en been' (video)

Mark Rutte over aanslag in concertgebouw Moskou: 'Gaat door merg en been' (video)

Zaterdag 23 maart om 11:49

<em>Mark Rutte</em> over aanslag in concertgebouw Moskou: 'Gaat door merg en been' (video) Demissionair premier Mark Rutte heeft met afschuw gereageerd op de bloedige aanslag vrijdag in een concertzaal in Moskou. De beelden van de door Islamitische Staat opgeëiste aanval 'gaan door merg en been', aldus de premier. De schietpartij in het muziekcomplex Crocus City Hall heeft 93 mensen het leven gekost, meldt het onderzoeksbureau van de Russische overheid, maar dit aantal kan nog verder oplopen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: 84-jarige bestuurder rijdt dwars door fietsenrek in Purmerend,(video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: A7 bij Groningen bezaaid met bloempotten (video) Bekijk deze video » Guur lenteweekend: buien, onweer, hagel, en flinke windvlagen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Demissionair premier Mark Rutte heeft met afschuw gereageerd op de bloedige aanslag vrijdag in een concertzaal in Moskou. De beelden van de door Islamitische Staat opgeëiste aanval 'gaan door merg en been', aldus de premier. De schietpartij in het muziekcomplex Crocus City Hall heeft 93 mensen het leven gekost, meldt het onderzoeksbureau van de Russische overheid, maar dit aantal kan nog verder oplopen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's