Hart van Nederland: A7 bij Groningen bezaaid met bloempotten (video)

Hart van Nederland: A7 bij Groningen bezaaid met bloempotten (video)

Vrijdag 22 maart om 19:47

<em>Hart van Nederland</em>: A7 bij Groningen bezaaid met bloempotten (video) De A7 bij Groningen lag vrijdagmiddag bezaaid met bloempotten. De politie en Rijkswaterstaat kregen meerdere meldingen en zijn sindsdien bezig om de bloempotten te verzamelen. Hoe deze op de weg terecht zijn gekomen, blijft voorlopig nog even een raadsel... Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: sinkhole in Maastricht op tijd ontdenkt door oplettende bewoners (video) Bekijk deze video » Moeder en zusje Matija doen oproep in Hart van Nederland: 'Hij is al maanden vermist' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: 84-jarige bestuurder rijdt dwars door fietsenrek in Purmerend,(video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De A7 bij Groningen lag vrijdagmiddag bezaaid met bloempotten. De politie en Rijkswaterstaat kregen meerdere meldingen en zijn sindsdien bezig om de bloempotten te verzamelen. Hoe deze op de weg terecht zijn gekomen, blijft voorlopig nog even een raadsel...

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's