Hart van Nederland: dode door instortende muur in Limburgs dorp Haler (video)

Hart van Nederland: dode door instortende muur in Limburgs dorp Haler (video)

Zaterdag 23 maart om 12:14

<em>Hart van Nederland</em>: dode door instortende muur in Limburgs dorp Haler (video) In het Limburgse dorpje Haler is zaterdagochtend iemand om het leven gekomen toen een muur van een gebouw omviel of instortte. Het slachtoffer kwam onder de muur terecht en overleed ter plaatse, maakte de politie bekend aan Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Moeder en zusje Matija doen oproep in Hart van Nederland: 'Hij is al maanden vermist' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: 84-jarige bestuurder rijdt dwars door fietsenrek in Purmerend,(video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: A7 bij Groningen bezaaid met bloempotten (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In het Limburgse dorpje Haler is zaterdagochtend iemand om het leven gekomen toen een muur van een gebouw omviel of instortte. Het slachtoffer kwam onder de muur terecht en overleed ter plaatse, maakte de politie bekend aan Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's