Moeder en zusje Matija doen oproep in Hart van Nederland: 'Hij is al maanden vermist' (video)

Moeder en zusje Matija doen oproep in Hart van Nederland: 'Hij is al maanden vermist' (video)

Vrijdag 22 maart om 16:20

Moeder en zusje <em>Matija</em> doen oproep in <em>Hart van Nederland</em>: 'Hij is al maanden vermist' (video) Al sinds oktober lijkt de 22-jarige Matija uit Breda van de aardbodem te zijn verdwenen. De van oorsprong Servische jongen verdween toen zijn moeder en zusje op vakantie waren. Zijn moeder en zusje maken zich grote zorgen en schakelen nu de hulp van de media in. In Hart van Nederland hoorde je hun verhaal. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Documentaire over dood Cassandra van Schaijk (17) zaterdag op Net5: wat is er gebeurd? Bekijk deze video » Vrouw (80) overleden na steekpartij in woning Amsterdam (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: sinkhole in Maastricht op tijd ontdenkt door oplettende bewoners (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Al sinds oktober lijkt de 22-jarige Matija uit Breda van de aardbodem te zijn verdwenen. De van oorsprong Servische jongen verdween toen zijn moeder en zusje op vakantie waren. Zijn moeder en zusje maken zich grote zorgen en schakelen nu de hulp van de media in. In Hart van Nederland hoorde je hun verhaal.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's