Schokkende beelden brand en aanslag concertzaal Moskou (RTL Nieuws)

Schokkende beelden brand en aanslag concertzaal Moskou (RTL Nieuws)

Zondag 24 maart om 11:37

In RTL Nieuws schokkende beelden van de brand en de aanslag in een concertzaal in het muziekcomplex Crocus City Hall in Moskou vrijdag 22 maart. Tientallen bezoekers kwamen daarbij om het leven.

Doodgeschoten
De overlevenden stonden doodsangsten uit. Eén van vele gewonden vertelt dat zij zich liggend op de grond stil hield terwijl naast haar een meisje werd doodgeschoten. Uiteindelijk wist zij door een openstaande deur te ontsnappen.

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Schokkende beelden brand en aanslag concertzaal <em>Moskou</em> (<em>RTL Nieuws</em>) In RTL Nieuws schokkende beelden van de brand en de aanslag in een concertzaal in het muziekcomplex Crocus City Hall in Moskou vrijdag 22 maart. Tientallen bezoekers kwamen daarbij om het leven. DoodgeschotenDe overlevenden stonden doodsangsten uit. Eén van vele gewonden vertelt dat zij zich liggend op de grond stil hield terwijl naast haar een meisje werd doodgeschoten. Uiteindelijk wist zij door een openstaande deur te ontsnappen. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Uitvaart Aleksej Navalny in beeld: 'Rusland zal vrij zijn!' (video) Bekijk deze video » Mark Rutte roept Israël op tot gevechtspauze in Gaza: 'Don't do it' (video) Bekijk deze video » Heftig nieuws zieke prinses Kate Middleton: 'Slaat in als een bom bij de Britten' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Schokkende beelden brand en aanslag concertzaal Moskou (RTL Nieuws)



Actuele video's

Meer actuele video's