Ik Hou Van Holland: Richard Groenendijk raakt gestrest door teamgenoot Marco Schuitmaker

Ik Hou Van Holland: Richard Groenendijk raakt gestrest door teamgenoot Marco Schuitmaker

<em>Ik Hou Van Holland</em>: Richard Groenendijk raakt gestrest door teamgenoot <em>Marco Schuitmaker</em> In Ik Hou Van Holland raakt teamcaptain Richard Groenendijk tijdens het spelletje 'woorden raden met koptelefoon op' gestrest. Zijn teamgenoot Marco Schuitmaker heeft namelijk in het begin moeite met sommige woorden maar gelukkig komt hij gaandeweg op stoom. Met veel geschreeuw en heftige gebaren krijgen ze in ieder geval wel het publiek aan het lachen! Bekijk het fragment uit Ik Hou Van Holland hierboven Ik Hou Van Holland is wekelijks op zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Johnny de Mol in Ik hou van Holland: voorruit of voorhuid? Bekijk deze video » Ik Hou van Holland gemist? Tatum Dagelet geeft Linda's moeder een vibrator Bekijk deze video » Grappig! Inge de Bruin in Ik Hou Van Holland krijgt black-out: "Ik schaam me dood" Bekijk deze video »
TV :
Sunday 24 March om 11:11

In Ik Hou Van Holland raakt teamcaptain Richard Groenendijk tijdens het spelletje 'woorden raden met koptelefoon op' gestrest. Zijn teamgenoot Marco Schuitmaker heeft namelijk in het begin moeite met sommige woorden maar gelukkig komt hij gaandeweg op stoom. Met veel geschreeuw en heftige gebaren krijgen ze in ieder geval wel het publiek aan het lachen!

Bekijk het fragment uit Ik Hou Van Holland hierboven

Ik Hou Van Holland is wekelijks op zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's