Roxeanne Hazes in Make Up Your Mind: is queen Mary Hattan broertje Dré?

Roxeanne Hazes in Make Up Your Mind: is queen Mary Hattan broertje Dré?

Zondag 24 maart om 10:57

In de eerste aflevering van een nieuw seizoen van Make Up Your Mind meent Roxeanne Hazes in queen Mary Hattan haar broertje Dré te herkennen. Hoe leuk zou dat zijn! Het lijkt er echter op dat niemand het met haar eens is...

Bekijk het fragment uit Make Up Your Mind hieronder. Het nieuwe seizoen van Make Up Your Mind is wekelijks op zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4.

<em>Roxeanne Hazes</em> in <em>Make Up Your Mind</em>: is queen Mary Hattan broertje Dré? In de eerste aflevering van een nieuw seizoen van Make Up Your Mind meent Roxeanne Hazes in queen Mary Hattan haar broertje Dré te herkennen. Hoe leuk zou dat zijn! Het lijkt er echter op dat niemand het met haar eens is... Bekijk het fragment uit Make Up Your Mind hieronder. Het nieuwe seizoen van Make Up Your Mind is wekelijks op zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Bekijk ook Make Up Your Mind: Jeroen van der Boom smeekt jury collega Bo Talks door te laten gaan Bekijk deze video » Roxeanne Hazes 'doet' Carré in 2025 en is door het dolle heen (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Schaamteloos! Samantha Steenwijk zet blote billen van André Hazes op Instagram (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Roxeanne Hazes in Make Up Your Mind: is queen Mary Hattan broertje Dré?



Actuele video's

Meer actuele video's