Make Up Your Mind: Jeroen van der Boom smeekt jury collega Bo Talks door te laten gaan

Make Up Your Mind: Jeroen van der Boom smeekt jury collega Bo Talks door te laten gaan

Zondag 24 maart om 10:39

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Make Up Your Mind denkt Jeroen van der Boom in de queen Bo Talks een collega te herkennen. Hij is erg verrast want hij weet dat diegene nooit aan dit programma mee zou doen.

Smeekt
Nog een argument dat zijn vermoeden tegenspreekt is dat deze collega bescheiden zou zijn. Toch raakt Jeroen er van overtuigd en hij smeekt de vakjury om hem/haar door te laten gaan. Heeft Jeroen het bij het rechte eind? Carlo Boszhard verklapt het…

Bekijk het fragment uit Make Up Your Mind hieronder. Het nieuwe seizoen van Make Up Your Mind is wekelijks op zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4.

<em>Make Up Your Mind</em>: <em>Jeroen van der Boom</em> smeekt jury collega Bo Talks door te laten gaan In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Make Up Your Mind denkt Jeroen van der Boom in de queen Bo Talks een collega te herkennen. Hij is erg verrast want hij weet dat diegene nooit aan dit programma mee zou doen. SmeektNog een argument dat zijn vermoeden tegenspreekt is dat deze collega bescheiden zou zijn. Toch raakt Jeroen er van overtuigd en hij smeekt de vakjury om hem/haar door te laten gaan. Heeft Jeroen het bij het rechte eind? Carlo Boszhard verklapt het… Bekijk het fragment uit Make Up Your Mind hieronder. Het nieuwe seizoen van Make Up Your Mind is wekelijks op zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Bekijk ook Zien: is Jan Smit eerste dragqueen uit nieuw seizoen Make Up Your Mind? (video) Bekijk deze video » Make Up Your Mind: bekijk de transformaties van queens van de jury Bekijk deze video » Jeroen van der Boom enorm gespierd: "11 kilo afgevallen" (video) Bekijk deze video »
TV :
Make Up Your Mind: Jeroen van der Boom smeekt jury collega Bo Talks door te laten gaan


Actuele video's

Meer actuele video's