Rapper Def Rhymz (53) is overleden: bekijk zijn megahit Doekoe

Rapper Def Rhymz (53) is overleden: bekijk zijn megahit Doekoe

Rapper <em>Def Rhymz</em> (53) is overleden: bekijk zijn megahit <em>Doekoe</em> Bekijk in de video hierboven: artiesten geschokt door overlijden Def Rhymz Maandagochtend is bekend geworden dat Def Rhymz op 53-jarige leeftijd is overleden. De rapper had hartproblemen, Def Rhymz liet eerder al weten dat hij wachtte op een donorhart. SchuddenDef Rhymz, die in Suriname werd geboren als Dennis Bouman, scoorde rond 2000 meerdere grote hits, zoals Schudden en Doekoe. Zijn teksten staan bekend om de humor en waren zo nu en dan seksueel getint. Ook is Def Rhymz bekend van de cover van De Bom en het nummer Ze zitten me achterna. Bekijk in de video hieronder Def Rhymz’ grote hit Doekoe. In de bovenste video zie je geschokte reacties van andere artiesten op het overlijden van de rapper. Def Rhymz - Doekoe (official") Zien: Paul Elstak werkte met Joost Klein aan Songfestivalnummer Europapa (video) Bekijk deze video » Humberto: Ronnie Flex strijdt tegen platenmaatschappij, 'niks verdiend aan muziek' Bekijk deze video » Def Rhymz (53) overleden: 'Wachtte op donorhart' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Muziek :
Maandag 25 maart om 09:15

Bekijk in de video hierboven: artiesten geschokt door overlijden Def Rhymz

Maandagochtend is bekend geworden dat Def Rhymz op 53-jarige leeftijd is overleden. De rapper had hartproblemen, Def Rhymz liet eerder al weten dat hij wachtte op een donorhart.

Schudden
Def Rhymz, die in Suriname werd geboren als Dennis Bouman, scoorde rond 2000 meerdere grote hits, zoals Schudden en Doekoe. Zijn teksten staan bekend om de humor en waren zo nu en dan seksueel getint. Ook is Def Rhymz bekend van de cover van De Bom en het nummer Ze zitten me achterna.

Bekijk in de video hieronder Def Rhymz’ grote hit Doekoe. In de bovenste video zie je geschokte reacties van andere artiesten op het overlijden van de rapper.

")

Actuele video's

Meer actuele video's