Wolter Kroes: 'Meilandjes zijn in het echt nóg chaotischer dan op tv'

Wolter Kroes: 'Meilandjes zijn in het echt nóg chaotischer dan op tv'

Wolter Kroes: '<em>Meilandjes</em> zijn in het echt nóg chaotischer dan op tv' Tijdens het gezellige diner met de Meilandjes en Patricia Paay vertelt Wolter Kroes hoe hij de dag ervaren heeft: 'Het is nog chaotischer dan op tv!' Bekijk het fragment van Chateau Meiland VIPS hierboven. Chateau Meiland VIPS is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland VIPS terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hilarisch: huisdieren Maxime Meiland openen aanval op nijlganzen Bekijk deze video » Chateau Meiland VIPS: Martien heeft het zwaar met schilderen blote man Bekijk deze video » Begraafplaats-krapte in Friesland: 'Met voeten bij buurman in het graf' (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
TV :
Wolter Kroes: 'Meilandjes zijn in het echt nóg chaotischer dan op tv'
Dinsdag 26 maart om 12:55

Tijdens het gezellige diner met de Meilandjes en Patricia Paay vertelt Wolter Kroes hoe hij de dag ervaren heeft: 'Het is nog chaotischer dan op tv!' Bekijk het fragment van Chateau Meiland VIPS hierboven.

Chateau Meiland VIPS is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland VIPS terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's