Gerben kritisch op Erik: 'Wil je me naar beneden drukken?' (Married at First Sight)

Gerben kritisch op Erik: 'Wil je me naar beneden drukken?' (Married at First Sight)

Woensdag 27 maart om 08:06

In Married at First Sight zagen we dinsdagavond hoe Erik, op vrij harde wijze, door Carlo Boszhard geconfronteerd werd met de twijfels van zijn man Gerben. Die was zelf overigens ook duidelijk in wat hij voelt: 'Ik denk.. wat wil je? Wil je verder, wil je me toch een beetje naar beneden drukken? Dat soort dingen.' Ook vindt Gerben dat Erik een rol speelt voor de camera.

Dat zijn nogal wat verwijten. Hoe reageert Erik daarop? Laat hij nu wél een keer het achterste van zijn tong zien? Je ziet het hieronder, in het fragment van Married at First Sight.

Gerben kritisch op Erik: 'Wil je me naar beneden drukken?' (<em>Married at First Sight</em>) In Married at First Sight zagen we dinsdagavond hoe Erik, op vrij harde wijze, door Carlo Boszhard geconfronteerd werd met de twijfels van zijn man Gerben. Die was zelf overigens ook duidelijk in wat hij voelt: 'Ik denk.. wat wil je? Wil je verder, wil je me toch een beetje naar beneden drukken? Dat soort dingen.' Ook vindt Gerben dat Erik een rol speelt voor de camera. Dat zijn nogal wat verwijten. Hoe reageert Erik daarop? Laat hij nu wél een keer het achterste van zijn tong zien? Je ziet het hieronder, in het fragment van Married at First Sight. Bekijk ook Laatste week Married at First Sight: heeft Jerney al tegen Jeffrey gezegd dat ze van hem houdt? Bekijk deze video » Zien: Merel Ek heeft nieuwe look en dit vindt Johan Derksen ervan (Vandaag Inside) Bekijk deze video » David: 'Ik wil niet meer naar Kim in Bergen op Zoom' (Married at First Sight) Bekijk deze video »
TV :
Gerben kritisch op Erik: 'Wil je me naar beneden drukken?' (Married at First Sight)

Actuele video's

Meer actuele video's