Hart van Nederland: automobilist gewond na flinke crash tegen boom in Geesteren (video)

Hart van Nederland: automobilist gewond na flinke crash tegen boom in Geesteren (video)

Woensdag 27 maart om 20:44

<em>Hart van Nederland</em>: automobilist gewond na flinke crash tegen boom in Geesteren (video) Bij een eenzijdig ongeval in het Overijsselse Geesteren is woensdagmiddag een persoon gewond geraakt. De auto heeft enorme schade opgelopen, zo is te zien op beelden van Hart van Nederland. Volgens een correspondent ter plaatse verloor de bestuurder de macht over het stuur en kwam hij tot stilstand tegen een boom. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Ernstig ongeluk met Flixbus in Duitsland, minimaal vijf doden en tientallen gewonden Bekijk deze video » Hart van Nederland: 'die-hard' fans slapen dagenlang buiten voor beste plek in Ziggo Dome Bekijk deze video » Discriminatie van Aziaten in Nederland: Dong-Soo wordt wekelijks uitgescholden op straat (video) Bekijk deze video »
TV :

Bij een eenzijdig ongeval in het Overijsselse Geesteren is woensdagmiddag een persoon gewond geraakt. De auto heeft enorme schade opgelopen, zo is te zien op beelden van Hart van Nederland. Volgens een correspondent ter plaatse verloor de bestuurder de macht over het stuur en kwam hij tot stilstand tegen een boom.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's