Johan Derksen na bizarre opmerking tegen Klaver: 'Zinloze energie verspild aan Baudet'

Johan Derksen na bizarre opmerking tegen Klaver: 'Zinloze energie verspild aan Baudet'

<em>Johan Derksen</em> na bizarre opmerking tegen Klaver: 'Zinloze energie verspild aan Baudet' Johan Derksen heeft in Vandaag Inside gereageerd op de nogal bizarre opmerking die Thierry Baudet (Forum voor Democratie) in de Kamer maakte tegen Jesse Klaver. Tijdens een clash zegt hij iets over dat de PvdA/Groenlinks-politicus een vagina zou hebben. 'Waar rook is, is vuur'In de studio van Vandaag Inside wordt wel gelachen om de opmerking en Johan Derksen doet er nog een schepje bovenop. “Op dat soort dingen zeg ik altijd: waar rook is, is vuur”, grapt hij. Maar even later is Derksen serieus. “Het is zinloze energie die je verspilt aan Baudet.” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Donderdag 28 maart om 10:12

Johan Derksen heeft in Vandaag Inside gereageerd op de nogal bizarre opmerking die Thierry Baudet (Forum voor Democratie) in de Kamer maakte tegen Jesse Klaver. Tijdens een clash zegt hij iets over dat de PvdA/Groenlinks-politicus een vagina zou hebben.

'Waar rook is, is vuur'
In de studio van Vandaag Inside wordt wel gelachen om de opmerking en Johan Derksen doet er nog een schepje bovenop. “Op dat soort dingen zeg ik altijd: waar rook is, is vuur”, grapt hij. Maar even later is Derksen serieus. “Het is zinloze energie die je verspilt aan Baudet.”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's