MAFS: hoe is het afgelopen met Erik, Jerney, Suzanne, Jantine, David en alle anderen?

MAFS: hoe is het afgelopen met Erik, Jerney, Suzanne, Jantine, David en alle anderen?

Donderdag 28 maart om 10:42

Het veelbesproken seizoen van Married at First Sight zit erop. Jeffrey en Jerney zijn uiteindelijk toch uit elkaar gegaan maar hoe zit het met Jeppe en Jantine? Die houden de eer van het trouwprogramma toch wel hoog? Zeker: 'We hebben eigenlijk al van elkaar de sleutels van het huis en voor mij ben jij de eerste persoon die van mij een sleutel krijgt', vertelt die laatste aan haar man.

'Heb stapje niet gezet'
En hoe kijkt Erik, die zijn huwelijk met Gerben zag stranden, terug op het liefdesavontuur? 'Ik wilde er echt 100% voor gaan en dat is helaas niet gelukt. Ik denk dat het ook grotendeels door mij is gekomen. Toch dat stapje moeten zetten en ik heb het niet gedaan.'

Hoe het nu met Jeppe & Jantine en alle ex-stellen gaat zie je hieronder, in het fragment van Married at First Sight

MAFS: hoe is het afgelopen met Erik, <em>Jerney</em>, Suzanne, <em>Jantine</em>, David en alle anderen? Het veelbesproken seizoen van Married at First Sight zit erop. Jeffrey en Jerney zijn uiteindelijk toch uit elkaar gegaan maar hoe zit het met Jeppe en Jantine? Die houden de eer van het trouwprogramma toch wel hoog? Zeker: 'We hebben eigenlijk al van elkaar de sleutels van het huis en voor mij ben jij de eerste persoon die van mij een sleutel krijgt', vertelt die laatste aan haar man. 'Heb stapje niet gezet'En hoe kijkt Erik, die zijn huwelijk met Gerben zag stranden, terug op het liefdesavontuur? 'Ik wilde er echt 100% voor gaan en dat is helaas niet gelukt. Ik denk dat het ook grotendeels door mij is gekomen. Toch dat stapje moeten zetten en ik heb het niet gedaan.' Hoe het nu met Jeppe & Jantine en alle ex-stellen gaat zie je hieronder, in het fragment van Married at First Sight Bekijk ook Jantine: 'Ik ben verliefd!' (Married at First Sight) Bekijk deze video » Carlo Boszhard: 'Onvrede bij Married at First Sight moet achter de schermen opgelost worden' Bekijk deze video » Jeffrey en Jerney tóch uit elkaar: wat is er gebeurd? (Married at First Sight) Bekijk deze video »
TV :
MAFS: hoe is het afgelopen met Erik, Jerney, Suzanne, Jantine, David en alle anderen?

Actuele video's

Meer actuele video's