Opnieuw liefde in de lucht in GTST na geslaagde date van Ludo en Janine? (video)

Opnieuw liefde in de lucht in GTST na geslaagde date van Ludo en Janine? (video)

Donderdag 28 maart om 18:52

Het fijne uitje van Ludo en Janine in Goede Tijden, Slechte Tijden biedt hoop voor hun toekomst samen. Deze positieve date ziet Ludo dan ook als het einde van de relatietherapie. Geldt dit ook voor Janine? Gaat het meest bekende soap-koppel van Nederland (weer) voor een toekomst samen?

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Opnieuw liefde in de lucht in <em>GTST</em> na geslaagde date van Ludo en Janine? (video) Het fijne uitje van Ludo en Janine in Goede Tijden, Slechte Tijden biedt hoop voor hun toekomst samen. Deze positieve date ziet Ludo dan ook als het einde van de relatietherapie. Geldt dit ook voor Janine? Gaat het meest bekende soap-koppel van Nederland (weer) voor een toekomst samen? Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Goede Tijden, Slechte Tijden: Nola en Troj betrapt tijdens eerste zoen (video) Bekijk deze video » Mingus Claessen (Troj) uit GTST vertelt: hoe zijn Ludo, Bing en Nola in het echt? Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: Marwan probeert Tamara te versieren (video) Bekijk deze video »
Serie :
Opnieuw liefde in de lucht in GTST na geslaagde date van Ludo en Janine? (video)

Actuele video's

Meer actuele video's