Komende week in GTST: Henk zakt in elkaar tijdens wandeling (video)

Komende week in GTST: Henk zakt in elkaar tijdens wandeling (video)

Vrijdag 29 maart om 17:52

Wanneer Henk in Goede Tijden, Slechte Tijden met Dolly aan het wandelen is zakt hij in een keer in elkaar op de grond. Ondertussen valt Nola in de Koning van haar stoel. Als dat maar goed komt... Je ziet het de komende week in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Komende week in <em>GTST</em>: Henk zakt in elkaar tijdens wandeling (video) Wanneer Henk in Goede Tijden, Slechte Tijden met Dolly aan het wandelen is zakt hij in een keer in elkaar op de grond. Ondertussen valt Nola in de Koning van haar stoel. Als dat maar goed komt... Je ziet het de komende week in Goede Tijden, Slechte Tijden. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Mingus Claessen (Troj) uit GTST vertelt: hoe zijn Ludo, Bing en Nola in het echt? Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: Marwan probeert Tamara te versieren (video) Bekijk deze video » Opnieuw liefde in de lucht in GTST na geslaagde date van Ludo en Janine? (video) Bekijk deze video »
Serie :
Komende week in GTST: Henk zakt in elkaar tijdens wandeling (video)

Actuele video's

Meer actuele video's