Hart van Nederland: veel zorgen over eventuele vertraging sluiting gasveld Groningen (video)

Hart van Nederland: veel zorgen over eventuele vertraging sluiting gasveld Groningen (video)

Woensdag 3 april om 19:17

<em>Hart van Nederland</em>: veel zorgen over eventuele vertraging sluiting gasveld Groningen (video) Demissionair staatssecretaris Hans Vijlbrief (Mijnbouw) dreigt op te stappen als de sluiting van het Groningse gasveld flinke vertraging oploopt in de Eerste Kamer, zo verklaarde hij woensdag in een commissiedebat in de Tweede Kamer. Ook bij kamerleden én bij Groningers is er veel zorgen nadat de rechtse partijen in de Eerste Kamer om uitstel van de stemming vroegen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: wolf rent door woonwijk Eelde Bekijk deze video » Video: hijskraan valt bijna op KFC in Enschede Bekijk deze video » Kleuter gereanimeerd na val in waterbak Rosmalen, ontsnapt aan aandacht schoolleiding Bekijk deze video »
Nieuws :

Demissionair staatssecretaris Hans Vijlbrief (Mijnbouw) dreigt op te stappen als de sluiting van het Groningse gasveld flinke vertraging oploopt in de Eerste Kamer, zo verklaarde hij woensdag in een commissiedebat in de Tweede Kamer. Ook bij kamerleden én bij Groningers is er veel zorgen nadat de rechtse partijen in de Eerste Kamer om uitstel van de stemming vroegen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's