Het roer om: Lesya en Jan werken met visualisatie, 'uit ons brein op papier'

Het roer om: Lesya en Jan werken met visualisatie, 'uit ons brein op papier'

<em>Het roer om</em>: Lesya en Jan werken met visualisatie, 'uit ons brein op papier' In Het roer om hebben Lesya en Jan grootse plannen. Ze hebben een villa in Spanje gekocht en willen al binnen twee maanden retraites organiseren. Lesya en Jan hebben een eigen methode om dat voor elkaar te krijgen. “Wij werken heel veel met visualisatie. Elke keer als wij iets willen bereiken, gaan wij het uit ons brein eerst op papier zetten.” Bekijk de beelden van Het roer om hieronder. Het roer om is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Zweeds bouwval gekocht in Het Roer Om: 'YouTube-filmpjes gekeken als voorbereiding' (video) Bekijk deze video » Het roer om: verre buren maken bezwaar tegen glamping, 'een nachtmerrie' Bekijk deze video » Donderdag in Het Roer Om: is Anneke nog in Egypte? Bekijk deze video »
Thursday 4 April om 14:46

In Het roer om hebben Lesya en Jan grootse plannen. Ze hebben een villa in Spanje gekocht en willen al binnen twee maanden retraites organiseren. Lesya en Jan hebben een eigen methode om dat voor elkaar te krijgen. “Wij werken heel veel met visualisatie. Elke keer als wij iets willen bereiken, gaan wij het uit ons brein eerst op papier zetten.”

Bekijk de beelden van Het roer om hieronder.

Het roer om is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's