Donderdag in Het Roer Om: is Anneke nog in Egypte?

Donderdag in Het Roer Om: is Anneke nog in Egypte?

Donderdag in <em>Het Roer Om</em>: is Anneke nog in Egypte? De bijna zestigjarige Anneke, die naar Egypte emigreerde, maakte afgelopen december veel los bij de kijkers van Het Roer Om. Ze had haar leven nog niet echt op de rit en dat was een goede reden voor SBS6 om nu naar haar terug te gaan, om te kijken hoe het nu met haar gaat. En wat blijkt: ze heeft een nieuwe baan. Wat Anneke tegenwoordig doet zie je hieronder, in het fragment van Het Roer Om Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Het Roer Om Officieel (@hetroeromtv) Het roer om is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Het roer om: verre buren maken bezwaar tegen glamping, 'een nachtmerrie' Bekijk deze video » Concert Lenny Kuhr in Waalwijk verstoord: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video » Winston Gerschtanowitz: 'Miljoenenjacht-thuiswinnaar stond met zijn voet tussen de deur' Bekijk deze video »
Maandag 25 maart om 12:11

De bijna zestigjarige Anneke, die naar Egypte emigreerde, maakte afgelopen december veel los bij de kijkers van Het Roer Om. Ze had haar leven nog niet echt op de rit en dat was een goede reden voor SBS6 om nu naar haar terug te gaan, om te kijken hoe het nu met haar gaat. En wat blijkt: ze heeft een nieuwe baan.

Wat Anneke tegenwoordig doet zie je hieronder, in het fragment van Het Roer Om

Het roer om is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's