Het roer om: verre buren maken bezwaar tegen glamping, 'een nachtmerrie'

Het roer om: verre buren maken bezwaar tegen glamping, 'een nachtmerrie'

<em>Het roer om</em>: verre buren maken bezwaar tegen glamping, 'een nachtmerrie' In Het roer om hebben Kimberley en Stefan het plan om in Zweden een glamping te beginnen. Ze zien het helemaal zitten, maar de vergunning moet nog worden geregeld. En dat kan een 'nachtmerrie' worden, aangezien buren bezwaar maken. Ook al wonen die buren kilometers verderop… Bekijk de beelden van Het roer om hierboven. Het roer om is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv. Het roer om: drama voor Riccardo en Nicolet vanwege lekkages Bekijk deze video » Zweeds bouwval gekocht in Het Roer Om: 'YouTube-filmpjes gekeken als voorbereiding' (video) Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 22 maart om 12:47

In Het roer om hebben Kimberley en Stefan het plan om in Zweden een glamping te beginnen. Ze zien het helemaal zitten, maar de vergunning moet nog worden geregeld. En dat kan een 'nachtmerrie' worden, aangezien buren bezwaar maken. Ook al wonen die buren kilometers verderop…

Bekijk de beelden van Het roer om hierboven.

Het roer om is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's