Hart van Nederland: verwarde man op brug in Arnhem, verkeer stilgelegd (video)

Hart van Nederland: verwarde man op brug in Arnhem, verkeer stilgelegd (video)

Donderdag 4 april om 19:18

<em>Hart van Nederland</em>: verwarde man op brug in Arnhem, verkeer stilgelegd (video) Een verwarde man heeft donderdag het vaar- en wegverkeer in Arnhem tijdelijk stilgelegd. Hij was op de John Frostbrug geklommen. Toen de politie en een arrestatieteam arriveerde, is de man zelf veilig naar beneden geklommen, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: enorme crash op A58 na achtervolging, één gewonde (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: oude waterzuivering Westerbork beklad met hakenkruisen en nazi-leuzen (video) Bekijk deze video » Vlaardingse loodgieter Ron reageert op aanslagen: 'Ik was altijd wel een vechtersbaasje' Bekijk deze video »
Nieuws :

Een verwarde man heeft donderdag het vaar- en wegverkeer in Arnhem tijdelijk stilgelegd. Hij was op de John Frostbrug geklommen. Toen de politie en een arrestatieteam arriveerde, is de man zelf veilig naar beneden geklommen, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's