Goedele Liekens afgekraakt door Olcay Gulsen: 'Erg langdradig' (Vandaag Inside)

Goedele Liekens afgekraakt door Olcay Gulsen: 'Erg langdradig' (Vandaag Inside)

<em>Goedele Liekens</em> afgekraakt door Olcay Gulsen: 'Erg langdradig' (Vandaag Inside) Goedele Liekens was afgelopen week te gast in Vandaag Inside en ze wordt goedgekeurd door Johan Derksen en René van der Gijp. De heren zijn zeer positief, maar toch krijgt de Vlaamse seksuoloog kritiek. Niemand minder dan tafelgast Olcay Gulsen brandt haar af, ze vond Goedele namelijk erg langdradig… Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Vrijdag 5 april om 11:56

Goedele Liekens was afgelopen week te gast in Vandaag Inside en ze wordt goedgekeurd door Johan Derksen en René van der Gijp. De heren zijn zeer positief, maar toch krijgt de Vlaamse seksuoloog kritiek. Niemand minder dan tafelgast Olcay Gulsen brandt haar af, ze vond Goedele namelijk erg langdradig…

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's