Man aangehouden op Amersfoort Centraal na bedreiging met vuurwapen, politie lost schot

Man aangehouden op Amersfoort Centraal na bedreiging met vuurwapen, politie lost schot

Man aangehouden op Amersfoort Centraal na <em>bedreiging met vuurwapen</em>, politie lost schot Donderdagavond is op Amersfoort Centraal een man opgepakt omdat hij een reiziger in de trein zou hebben bedreigd met een vuurwapen. Het station moest worden ontruimd en voor de arrestatie is een taser gebruikt. Ook heeft de politie een schot gelost als waarschuwing. Er zijn geen gewonden gevallen. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Vlaardingse loodgieter Ron reageert op aanslagen: 'Ik was altijd wel een vechtersbaasje' Bekijk deze video » Hart van Nederland man van doodgestoken Antoneta emotioneel in rechtszaal (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: mast breekt af van zeilboot op IJsselmeer, één opvarende zwaargewond (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 5 april om 10:05

Donderdagavond is op Amersfoort Centraal een man opgepakt omdat hij een reiziger in de trein zou hebben bedreigd met een vuurwapen. Het station moest worden ontruimd en voor de arrestatie is een taser gebruikt. Ook heeft de politie een schot gelost als waarschuwing. Er zijn geen gewonden gevallen.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's