Hart van Nederland man van doodgestoken Antoneta emotioneel in rechtszaal (video)

Hart van Nederland man van doodgestoken Antoneta emotioneel in rechtszaal (video)

Donderdag 4 april om 20:16

<em>Hart van Nederland</em> man van doodgestoken Antoneta emotioneel in rechtszaal (video) Tegen verdachte Jamel L. (56) eist het Openbaar Ministerie vandaag 10 jaar cel en tbs met dwangverpleging. Antoneta Gjokja (36) werd bijna tien maanden geleden doodgestoken op de broodafdeling. De weduwe van Antoneta sprak donderdag in de rechtszaal emotioneel: 'Als ik wakker word, hoop ik steeds dat ik een nachtmerrie heb gehad. Maar het is mijn leven.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: oude waterzuivering Westerbork beklad met hakenkruisen en nazi-leuzen (video) Bekijk deze video » Vlaardingse loodgieter Ron reageert op aanslagen: 'Ik was altijd wel een vechtersbaasje' Bekijk deze video » Hart van Nederland: verwarde man op brug in Arnhem, verkeer stilgelegd (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Tegen verdachte Jamel L. (56) eist het Openbaar Ministerie vandaag 10 jaar cel en tbs met dwangverpleging. Antoneta Gjokja (36) werd bijna tien maanden geleden doodgestoken op de broodafdeling. De weduwe van Antoneta sprak donderdag in de rechtszaal emotioneel: 'Als ik wakker word, hoop ik steeds dat ik een nachtmerrie heb gehad. Maar het is mijn leven.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's