Hart van Nederland: mast breekt af van zeilboot op IJsselmeer, één opvarende zwaargewond (video)

Hart van Nederland: mast breekt af van zeilboot op IJsselmeer, één opvarende zwaargewond (video)

Donderdag 4 april om 21:31

<em>Hart van Nederland</em>: mast breekt af van zeilboot op IJsselmeer, één opvarende zwaargewond (video) Bij een ongeluk op een zeilboot op het IJsselmeer zijn donderdagmiddag twee gewonden gevallen. Eén van hen raakte zwaargewond, meldt Hart van Nederland. Een woordvoerder van de politie laat weten dat de mast van de zeilboot af is gebroken. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Vlaardingse loodgieter Ron reageert op aanslagen: 'Ik was altijd wel een vechtersbaasje' Bekijk deze video » Hart van Nederland: verwarde man op brug in Arnhem, verkeer stilgelegd (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland man van doodgestoken Antoneta emotioneel in rechtszaal (video) Bekijk deze video »
TV :

Bij een ongeluk op een zeilboot op het IJsselmeer zijn donderdagmiddag twee gewonden gevallen. Eén van hen raakte zwaargewond, meldt Hart van Nederland. Een woordvoerder van de politie laat weten dat de mast van de zeilboot af is gebroken.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's