Lesya en Jan uit Het roer om geven een update: 'Strubbelingen en tegenslagen'

Lesya en Jan uit Het roer om geven een update: 'Strubbelingen en tegenslagen'

Lesya en Jan uit <em>Het roer om</em> geven een update: 'Strubbelingen en tegenslagen' Donderdag was in Het roer om het avontuur van Lesya en Jan te zien. Ze kochten een villa in Spanje om onder meer retraites te organiseren. Ze vertellen in de video hieronder hoe het een jaar later met ze gaat. “Het ging zeker niet in een keer goed. Met strubbelingen en tegenslagen. Maar wij hebben dat bereikt en het is gelukt.” Bekijk de beelden van Het roer om hieronder. Het roer om is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Zweeds bouwval gekocht in Het Roer Om: 'YouTube-filmpjes gekeken als voorbereiding' (video) Bekijk deze video » Donderdag in Het Roer Om: is Anneke nog in Egypte? Bekijk deze video » Het roer om: Lesya en Jan werken met visualisatie, 'uit ons brein op papier' Bekijk deze video »
Friday 5 April om 12:28

Donderdag was in Het roer om het avontuur van Lesya en Jan te zien. Ze kochten een villa in Spanje om onder meer retraites te organiseren. Ze vertellen in de video hieronder hoe het een jaar later met ze gaat. “Het ging zeker niet in een keer goed. Met strubbelingen en tegenslagen. Maar wij hebben dat bereikt en het is gelukt.”

Bekijk de beelden van Het roer om hieronder.

Het roer om is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's