De Augurkenkoning sluit deuren bedrijf voor weekend Portugal met het hele team

De Augurkenkoning sluit deuren bedrijf voor weekend Portugal met het hele team

Friday 5 April om 13:57

Een unieke gebeurtenis bij de Augurkenkoning, want Oos Kesbeke sluit voor een dag de deuren van zijn tafelzuurimperium. Om een goede reden, want hij heeft besloten om voor het hele team een personeelsuitje te organiseren in Portugal. Voor een aantal collega’s is dat heel bijzonder, want sommigen hebben nog nooit gevlogen…

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kunt de beste fragmenten van De Augurkenkoning terugkijken via Gids.tv.

<em>De Augurkenkoning</em> sluit deuren bedrijf voor weekend Portugal met het hele team Een unieke gebeurtenis bij de Augurkenkoning, want Oos Kesbeke sluit voor een dag de deuren van zijn tafelzuurimperium. Om een goede reden, want hij heeft besloten om voor het hele team een personeelsuitje te organiseren in Portugal. Voor een aantal collega’s is dat heel bijzonder, want sommigen hebben nog nooit gevlogen… Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kunt de beste fragmenten van De Augurkenkoning terugkijken via Gids.tv. De Augurkenkoning gemist? Oos Kesbeke gaat door het lint bij bezoek aan fabriek Bekijk deze video » Oos onderhandelt keihard in De Augurkenkoning: 'Een meiertje eraf in 30 seconden' Bekijk deze video » Goed nieuws! Serie De Augurkenkoning over Oos Kesbeke krijgt een tweede seizoen (video) Bekijk deze video »
TV :
De Augurkenkoning sluit deuren bedrijf voor weekend Portugal met het hele team

Actuele video's

Meer actuele video's